💾Adatállomány mentése

Menü - MRC adat export / import - Archiválás, mentés - Adatállomány mentése

Adatbázisok mentésének, a megadott operációs rendszer által biztosított, illetve a helyi beállításoknak megfelelő, mentési stratégiában kell részt vennie. Az adatbázis kezelő nem biztosít online mentési lehetőséget, ezért ezt a helyi rendszergazda végzi. ( Technikailag, az adatbázis szerver leállítása után, a megadott adatbázisokat egy backup tárhelyre kell másolni. )

Az adatállomány mentése menüponttal, amely alkalmas arra, hogy a megjelölt archívumba az adatállományt elmentse és az adatállomány visszatöltését kezdeményezze.

Figyelem !

Adatbázis visszatöltés a program felületéről hálózati üzemmódban nem lehetséges. Amennyiben szükség van egy mentett adatállomány visszaállítására, ezt csak kizárólag a helyi rendszergazda, vagy a szoftver szállítójának közreműködésével lehetséges. Minden esetben jegyzőkönyv felvételével kell megvalósulnia, amit a szoftver szállítójához is el kell juttatni.

Amennyiben ez nem történik meg úgy a szoftver szállítója semmilyen felelősséget nem vállal a rendszer működésével kapcsolatban !

Last updated